separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

ŠOKANTNA SMRT TURISTA U POPULARNOM LETOVALIŠTU!


Poginuli zbog selfija?


Dvoje britanskih turista i jedan Australijanac pronađeni su mrtvi na plaži u Ericeiri blizu Lisabona, a policija pretpostavlja da su gosti iz UK poginuli tokom pokušaja da snime selfi.

Policija je saopštila da su poginula dva državljanina Velike Britanije i jedan Australijanac. Na plaži u Ericeiri komunalni radnik je čisteći obalu pronašao dva tela za koja se pretpostavlja da su Britanci. U pitanju su muškarac u četrdesetim i žena u tridesetim godinama, a prema navodima policije, najverovatnije su pali sa visine od oko 30 metara između jedan i šest ujutru.  

Rui Pereira de Tera, načelnik spasilačke jedinice, rekao je da sve pokazuje da su njih dvoje nastradali prilikom pokušaja da naprave selfi, prenosi Metro.  

- Izgleda da im je iz ruke ispao mobilni telefon kojim su hteli da naprave sefli i da su u pokušaju da ga dohvate, oboje pali - rekao je on. 

Portparol odeljenja za spoljne poslove i trgovinu rekao je da je uspostavio kontakt sa britanskim vlastima zbog još jedne osobe koja je takođe poginula tokom tog incidenta. Dodao je i da, za sada, neće odavati više detalja o slučaju. 

Inače, ta plaža je poznato mesto na kojem se okupljaju surferi na južnoj strani obale Algarve.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti