separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

SKRHANI BOLOM! Roditelji ubijenog kuma pevačice Goce Tržan na letovanju saznali da im je SINA UBIO STARI PRIJATELJ


Roditelji zanemeli od tuge. Nisu sposobni da daju izjave za medije.


Vest o smrti sina, roditelje ubijenog Maria Trtića (28), venčanog kuma pevačice Goce Tržan i njenog muža Radomira Novakovića, sačekala je dok su bili na letovanju na Hvaru.

Mario je ubijen u sredu popodne kada je otišao u kuću Mitra Vukovića (66), nekadašnjeg poslovnog saradnika njegovog oca, kako bi mu vratio deo porodičnog duga. Šta se u dvorištu dogodilo za sada nije poznato, ali je izvesno da je Vuković pucao u Maria i ubio ga na licu mesta, a potom ubio i sebe.

Autor: Facebook

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon. Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće. Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tela na terasi.

Roditelji ubijenog Marija odmah su obavešteni o zločinu, i oni su se danas oko 7 sati ujutru vratili u selo Đurđevo gde imaju porodičnu kuću i u kom se zločin dogodio.

Autor: Printscreen Youtube

U njihovom porodičnom domu celog dana se okuplja veliki broj ljudi kako bi izjavili saučešće porodici.

Mariovi roditelji su skrhani bolom i nisu sposobni da pričaju za medije.

Sa njima je i mladićeva supruga kojom se venčao početkom ove godine. Na svadbi su im kumovali pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković.

Autor: Printscreen Instagram

Kako saznaju mediji, Mariova majka je profesorka, a otac suvlasnik lanca marketa i brod restorana u Titelu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti