separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Milica Todorović u provokativnom izdanju snimila spot s kolegom: Evo kako je reagovao njen dečko kad ih je video ZAJEDNO (VIDEO)


Lepa pevačica uvrstila je u svoju diskografiju još jednu duetsku pesmu.


Milica Todorović i Mirza Selimović ukrstili su glasove po prvi put i to u emotivnoj baladi "Avet" koja je danas ugledala svetlost dana. Numera o ljubavi dvoje ljudi koji se neizmerno vole, ali koji ipak ne mogu da budu srećni zajedno, je sudeći prema prvim komentarima već ostavila mnoge bez daha. Tekst "Aveta" će otopiti čak i najtvrđa srca, dok su vrhunski vokali dvoje pevača pesmi dali posebnu emociju.

Autor: Promo

- Poslednjih godina desilo mi se nekoliko bržih pesama, a kada je "Avet" došao do mene znala sam da je idealno vreme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, koji je izuzetno lepo vaspitan, a pre svega sjajan vokal.

Milica i Mirza snimili su i spot za pesmu"Avet", a pevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Ipak ističe da njen dečko koreograf Miloš Paunović nije bio ljubomoran na scene koje su imali, kao ni na provokativan izgled koji je ispratio ekranizacju ove numere, i da joj je naprotiv pružio punu podršku.

- Moj Miloš je i ovaj put deo tima koji pobeđuje, tako da njega ne menjam ni u emotivnom, a ni u poslovnom smislu. Učestvovao je u režiji spota i njegovi saveti su nam bili dragoceni.

Autor: Promo

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

- Treća sreća je bila u pitanju. Nismo želeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali, dok se nisu uklopili i tajming i pesma koja nas je oboje jednako oduševila. Milica je neko koga jako cenim i poštujem. Poseduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno pleni pojavom i glasom. Miloš je učinio da i spot nimalo ne zaostaje za samom pesmom.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti