separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ON JE NOVI DEČKO DRAGANE MITAR? Bivša zadrugarka više ne živi sa mužem, a sada je ulovila poznatog pevača! (VIDEO)


Trenutno se razvodi.


Dragana Mitar, nedavno je izašla iz rijaliti programa "Zadruga 2", a nakon toga sačekalo ju je veliko, neprijatno iznenađenje. Njen suprug Siniša Dragutinović odlučio je da je ostavi i započne vezu sa drugom devojkom.

Autor: TvPink Printscreen

"Paparaco lov" čekao je Draganu Mitar u naselju u kom živi, ali je izašla iz druge zgrade koja se nalazi nekoliko metara dalje od zgrade u kojoj je živela sa Sinišom Dragutinovićem, što je dokaz da njih dvoje više ne žive zajedno.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon što je bacila đubre, Dragana se uputila do jednog prestoničkog hotela. Tamo se našla sa pevačem "Projekat benda" Milošem Ilićem, koji je ušao u njen skupoceni automobil.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ostaje misterija da li se oni poznaju od ranije ili su se upoznali kada je Miloš pevao sa "Projekat bendom" nekoliko puta u rijaliti programu "Zadruga 2".

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Dragana Mitar i Miloš Ilić otišli su zajedno do jednog kafića, gde su uživali u prijatnom popodnevnom druženju uz kafu. Njih dvoje nisu prelazili ništa više od prijateljskog odnosa, a da li će se nešto više dogoditi, ostaje nam da vidimo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti