separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MILJANA NAPUSTILA STAN U KOM JE ŽIVELA SA ZOLOM I VRATILA SE KOD RODITELJA: Marija i Siniša izveli unuka Željka u šetnju, a onda je došla policija! Usledila je BRUTALNA ULIČNA SVAĐA!  (VIDEO)


"Paparaco lov" putovao je i do Niša, kako bi proverili šta rade Marija i Miljana Kulić.


Ove nedelje "Paparaco lov" otputovao je za Niš kako bi proverili šta rade Miljana i Marija Kulić nakon što su napustile rijaliti program "Zadruga 2". U porodičnom dvorištu Kulića nikoga nisu našli, pa su se uputili ka centru Niša.

Autor: TvPink Printscreen

Inače, Miljana je iznajmila stan kako bi živela sa Lazarom Čolićem Zolom, u vreme kada su bili u ljubavi, zbog čega su paparaci odlučili da odu do te zgrade. Tamo su zatekli komšiju, koji je rekao da Miljanu nakon ovog njenog izlaska iz Bele kuće, nije viđao.

Autor: TvPink Printscreen

Pa znate šta, ona je ovde živela, ali posle kada je otišla u rijaliti, posle toga niko više nije bio. Ja nikoga i ne čujem - rekao je jedan komšija.

Miljana je izgleda pokupila svoje stvari i otišla do svojih roditelja, pa su paparaci opet otišli do Kulića. Tamo su im komšije rekle da se Miljana vratila kući i da su je videle. U jednom momentu iz kuće je izašla Marija Kulić, i otišla do taksite, a zatim je stigao i Siniša Kulić.

Autor: TvPink Printscreen

Njih dvoje izveli su Miljaninog sina Željka u šetnju. U jednom momentu otišli su do Doma zdravlja, a u međuvremenu se pojavila policija koja je uslikala automobil Kulića i pisala im kaznu zbog parkiranja.

Autor: TvPink Printscreen

Svi zajedno su zatim otišli do jednog marketa, a zatim je došlo do svađe između Marije i njenog supruga. Nakon toga je Siniša primetio da ima kaznu, koju je fotografisao. Zanimljivo je da Miljana tokom čitavog dana nije izlazila iz kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti