separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OBELODANIO ŠOKANTNE PREPISKE! Nakon što ga je OPTUŽILA DA JU JE PREVARIO I ISKORISTIO, OGLASIO SE MENADŽER BIVŠE ZADRUGARKE: Sve to je uradila jer mi duguje novac! (FOTO)


I on odlučio da progovori!


Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Sandra Bajić, poznatija kao MC Aleks pre nekoliko dana objavila je na društvenoj mreži Instagram prepisku u kojoj osoba čiji je identitet sakrila tvrdi da je njen bivši menadžer Ninoslav Jurišić dogovarao njene nastupe i uzimao avans za iste bez njenog znanja.

Autor: RTV Pink

- Ninoslav je valjda dogovarao tvoje nastupe i uzimao avans u nekim klubovima po Hercegovini. Izvini se i reci da ti ne sarađuješ sa njim već poslednja dva-tri meseca i da je on obični prevarant i lažov. Govorio je kao i ako platite više možemo se dogovoriti za dodatne usluge. A zvao me lik samo da nas upozori na njega da je prevarant i da je još ljudi za*ebao - stoji u poruci osobe čije je ime pevačica sakrila od javnosti.

Međutim, s druge strane, njen bivši menadžer Ninoslav tvrdi da je ona to uradila samo jer mu duguje novac.

Autor: Printscreen Instagram

- Sandra mi duguje pare. Natežemo se već neko vreme oko novca koji sam joj mesecima pozajmljivao, a koji mi ona nije vraćala. Tražila mi je pare za kiriju za stan, pa za slavu. Uvek sam joj izlazio u susret i pozajmljivao joj novac, međutim kada sam joj tražio isti da vrati, nastao je problem. Onda je počela da me izbegava i laže i upravo zbog toga je počela i da me blati javno - kaže za Pink.rs bivši menadžer MC Aleks koji nam je dao na uvid i njihove prepiske u kojima se vidi da joj on traži novac koji joj je pozajmio.

U nastavku možete pogledati Sandrinu prepisku sa njenim bivšim menadžerom:

Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Privatna arjiva/Pink.rs

Autor: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti