separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PINK.RS DONOSI EKSKLUZIVNI SNIMAK STANA U KOJEM ŽIVI PRIPADNIK 'CRNE RUŽE': Na sve strane lobanje, čudni začini i JEZIVI predmeti koje sektaši koriste u svojim ritualima! (VIDEO)


Snimak je sa portalom Pink.rs podelio sektolog i autor priča o opasnosti koju sekte sa sobom nose, o tome kako ih se kloniti, gde vrebaju i vrbuju i kako izgledaju njihovi rituali - Dimitrije Pastuović.


Čuveni srpski sektolog Dimitrije Pastuović podelio je sa našim portalom snimak iz jednog stana u inostranstvu (nije želeo da precizira gde). Kako navodi u snimku, stan bi pre nazvao hramom, nego mestom za život, budući da u njemu, po svemu sudeći, živi pripadnik sekte "Crna ruža".

Na snimku se vide stvari koje pripadnici ove sekte koriste u svojim obredima: na svakom koraku su kosturske glave, čudni začini u teglicama, napici... Tu su i metla, crna ruža u vazi i brojne kosturske glave.

Komentarišući ono što je zatekao, i sam Pastuović se više puta iščudio, dodajući da se svi ti predmeti verovatno koriste u svrhe rituala.

U nastavku pogledajte video koji vam Pink.rs ekskluzivno donosi:

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti