separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ATAK NA BATAK: Otvaranje Lidla obeležili ogromni redovi! (VIDEO)


U proseku se u redu čeka oko sat vremena.


Otvaranje "Lidla" u gradovima širom Srbije obeležila je neverovatna gužva i redovi ljudi ispred svih prodavnica, a najveća potražnja bila je za piletinom, koja košta 119,99 dinara.

Redovi ispred svih prodavnica bili su ogromni, najviše je bilo penzionera koji su, kako kažu za pink.rs , došli da uporede cene novotvorene robne marke i ostalih prodavnica u Srbiji.

- Još u pola šest sam stigla da zauzmem red. Znala sam da će biti gužva pa sam požurila - rekla je jedna penzionerka našem reporteru. 

-  Danima slušam o otvaranju Lidla. Čula sam da su oni u svetu inače jako jeftini, pa sam došla da se uverim. Poranila sam, ali ne vredi. Još u sedam je gužva bila velika - rekla je Snežana koja je sa porodicom došla u jutarnju kupovinu. - Naglasila bih da mi je najeća impresija to što poštuju majke sa decom i daju im prioritet - dodala je ona za Pink.rs.

Oni koji su imali sreće da među prvima dođu na red kažu da su zadovoljni uslugom, jer je kako kažu " usluga brza i efikasna".

- Redovi su veliki, čeka su proseku oko sat vremena, ali na kasama brzo rade i vidi se da su već uigrani iako im je danas prvi radni dan - sa rukama punih kesa priča zadovoljna Aleksandra. 

Potrošačima će na raspolaganju biti 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje. Samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti