separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Mihalović se oglasio PRVI PUT NAKON KONFERENCIJE NA KOJOJ JE SAOPŠTIO DA BOLUJE OD LEUKEMIJE! Trener Bolonje poslao emotivnu poruku - POBEDIĆU! (VIDEO)


Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović poslao je video poruku svim veteranima koji su bili deo revijalnog meča u znak 110. rođendan FK Bolonja.


Mihajloviću je dijagnostikovana leukemija u julu ove gode zbog čega je svoju ekipu vodio na samo tri meča ove sezone, uz saglasnost doktora.

Siniša je u čast utakmice između legendi Bolonje i Real Madrida poslao video poruku i pozdrav svim igračima koji su deo iste.

- Veoma mi je žao što ne mogu da budem tu sa vama, ali izašao sam iz bolnice i želim da idem kući da provedem vreme sa svojom ženom i decom. Nadam se da me razumete - poručio je MIhajlović u video poruci.

Želim da se zahvalim svima, navijačima Bolonje, klubu, svima koji ste bili uz mene. Svima koji ste bili uz mene i dali mi snagu u ovim neobičnim trenucima. Borim se sa ovim bolešću, i siguran sam da za sada sve ide dobro i da ću pobediti u ovoj bitci, uz vašu pomoć i pomoć moje porodice.

- Takođe, želim da se zahvalim svima iz Real Madrida koji su došli na ovu proslavu 110 godina FK Bolonje i verujem da su svi građani Bolonje veoma ponosni na to. '' '' Želim posebno da se zahvalim mojoj braći Klarensu Sedorfu i Kristijanu Karembeu, volim vas momci. Takođe, rekao sam Marku Di Vaju da ovo ne shati pogrešno i da ovo treba da se dobije, kao uvek - rekao je Miha kroz osmeh. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti