separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

STANJE JOJ SE POGORŠALO: Ivani koju je dečko pretukao otkriven ozbiljan problem na plućima


Porodica u Banovom Polju je zabrinuta i rastrzana zbog svega što preživljavaju poslednja tri dana.


Zdravstveno stanje Ivane Filipović, koju je u utorak pretukao dečko Đorđe L. se jutros pogoršalo, ali je ona stabilno i nije životno ugrožena.  

- Čule smo se oko deset sati. Rekla mi je da su stigli neki rezultati i da su otkriveni ugrušci krvi u plućima. Morale smo da prekinemo razgovor jer su je u tom trenutku odveli kod anesteziologa da stave drenove. Tada su joj lekari rekli da je neće danas otpustiti - kaže P. LJ.  

U prvom razgovoru jutros oko osam sati Ivana je drugarici radosno saopštila da lekari razmišljaju da je puste na kućno lečenje.  

Iako sa teškim telesnim povredama, ona se dobro osećala i pošto nisu potrebne hirurške intervencije postojala je mogućnost da lečenje nastavi kod kuće uz kontrolu i nadzor.  

Porodica u Banovom Polju je zabrinuta i rastrzana zbog svega što preživljavaju poslednja tri dana. Veruju da je Ivana u sigurnim rukama lekara na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici i da će se brzo oporaviti.  

Ivana je smeštena na odeljenju intenzivne nege i lekari su posete dozvolili samo članovima porodice i njenoj najboljoj drugarici.  

U utorak pre podne u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, gde su zajedno živeli, Ivanin dečko Đorđe L. se više od dva sata iživljavao. Tukao ju je čim je stigao, sekao nožem, pekao vrelom peglom, probio joj plućno krilo, polomio četiri rebra.  

Do Urgentnog centra Ivanu je taksijem otpratila najbolja drugarica P. LJ., koju je pozvala oko pola dva kada je nasilnik izašao iz stana.  

Posle pregleda Ivana je smeštena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a Đorđa L. je uhapsila novosadska policija.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti