separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

IDEALAN MUŠKARAC mora imati ove osobine!


A kakav muškarac je pored vas? Ima li on ovakve osobine?


Pravi muškarac ne samo da zna da uteši lepim rečima, već preduzima i odlučne akcije! Svaka žena traži muškarca sa određenim osobinama, ali bez ovih karakteristika ne treba napraviti ni korak do oltara. Ako vaš dečko ili suprug ima neke od ovih osobina, to je idealno.

1. On vam pomaže u kućnim poslovima u domaćinstvu  

Nikada nemojte dozvoliti da se osećate kao njegova lična sobarica. On shvata da imate puno obaveza i uvek je spreman da vam pomogne u čišćenju kuće. Naravno, ponekad će progunđati, ali koji muškarac to ne radi?  

2. Uvek vas podržava, čak i kada pravite greške  

Svi pravimo greške, ali kada se to desi, tvoja druga polovina treba uvek da vas podrži. Čak i ako niste u pravu. U svakom slučaju, vaš suprug treba da vam pomogne.  

3. Obraća pažnju na detalje  

To ne znači da mora da zna svaki detalj iz vašeg života, ili npr. kakvu ste haljinu nosili na dan kada ste se vas dvoje upoznali. Ali, mora da zna koliko šećera može da sipa u čaj i koja je vaša omiljena pesma.  

4. On je mudar, a ne samo pametan  

Od velike je pomoći kada pored sebe imate nekog ko može da vam objasni nešto što ne razumete, na primer kvantnu fiziku. Ali, još važnije je da može da nađe izlaz iz običnih životnih problema. Ako je u stanju da vam da dobar savet, na primer, nakon svađe sa majkom, onda imate sreće.  

5. On zna kako da podigne vaše raspoloženje  

Kada se osećate loše, vaš partner uvek zna kako da vrati dobro raspoloženje: ispriča vic, ili vas podseti na neki događaj koji će učiniti da se osećate bolje.  

6. On zna kako da napravi kompromise i pregovore

Idealan muž može naći zajednički jezik sa policajcima, vodoinstalaterom, komšijima… vašom majkom.  

7. Ne zaboravlja na vaše probleme  

Muškarci obično imaju poteškoća da se fokusiraju na više od jednog zadatka istovremeno. Ali, onaj ko vas voli zna da su vaši problemi prioritet i neće dozvoliti da stoje po strani.  

8. Vaše mišljenje je važno za njega  

Supružnici pre svega moraju biti dobri prijatelji. To ne znači da vaš suprug treba da zna sve detalje o vašem životu i odlučuje o svakom vašem problemu, ali donošenje zajedničkih odluka predstavlja ključni element srećnog braka.  

9. Ne bojte se teškoća  

Pravi muškarac ne samo da zna da uteši lepim rečima, već preduzima i odlučne akcije. U teškim situacijama, on je uvek spreman da vam ponudi rame za plakanje.  

10. On ume sam da napravi večeru  

Moderne žene veruju da je momak koji izgleda muževno i ume da kuva savršen muž. Ne mora da priprema komplikovana jela i deserte – čak i lepo servirana kriška lubenice na tanjiru će učiniti ženu srećnom.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti