separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Mihajlović: Nije lak trenutak za našu zemlju, potrebna je odgovornost za sve što se radi!


Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović posetila je Surdulicu.


- Nije lak trenutak za našu zemlju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog problema koje imamo na Kosovu i Metohijiu - kazala je večeras članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović i poručila da je potrebna odgovornost u svemu što se radi. Mihajlović je, prilikom posete opštinskom odboru SNS u Surdulici, prenela pozdrave predsednika Srbije i SNS-a i navela da je on poručio da su jedino zajedno jaki i snažni. 

Nije lak trenutak za našu zemlju, nije lak trenutak za našeg predsednika, ni za Vladu i moramo da budemo svesni toga i da ostanemo odgovorni u svemu onome što radimo. 

- Predsednik Vučić vam je poručio da smo zajedno jaki i snažni bez obzira na sve probleme koji danas postoje, a postoje na teritoriji za koju se borimo da ostane u Srbiji, a to je Kosovo i Metohija - kazala je Mihajlović.

Obraćajući se članovima Opštinskog odbora, Mihajlović je rekla da želi da što pre SNS prestane da bude opozicija u Surdulici. - Borili smo se zajedno na izborima, blizu je bilo, ali sledeći put ne sme da bude blizu, moramo da budemo ubedljivi, jer ja mislim da je SNS potencijal u Surdulici i mislim da možemo mnogo više da uradimo za građane Surdulice, nego oni koji su sada u vlasti -  navela je članica Predsedništva SNS-a.

Dodala je da se svi iz te stranke, iako nisu na vlasti u Surdulici, trude da u tom delu Srbije, kroz ono što rade, bilo da su preduzeća ili ministartva, ulažu i pokazuju šta mogu dobro da urade. Članovi opštinskog odbora SNS u Surdulici su se tokom razgovora sa Mihajlović žalili na trenutne opštinske vlasti koje, kako kažu, ne čine dovoljno za dobrobit građana Surdulice.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti