separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Sergejev batinaš učestvovao u političkim akcijama PSG! Trifunović posle ovoga ne može da ostane političar!


Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević je za Pink rekao da ima više slika koje definitovno dokazuju da su Sergej Trifunović i osuđeni Petar Vladulović vrlo bliski i prijatelji, a i politički staradnici.


- Vladulović, taj siledžija i batinaš je, koji napada i udara žene je učestvovao u političkim akcijama PSG. Postoji snimak gde on na jednom od protesta PSG stoji bukvalo prvi do Trifunovića – naveo je Vučićević. 

Kaže da je, Trifunović juče uhvaćen u najstrašnijoj laži zbog koje bi njegova politička karijera, da ima i malo morala i obraza, morala već juče da bude završena. 

- Kada neko tako slaže i bude uhvaćen, on nema više nikakav kredibilitet, ali on nije slagao nešto je moguće razumeti. On je slagao javnost, policiju i oštećenu stranu za najstrašniju moguću stvar – za nasilje nad ženama – rekao je Vučićević. 

Prema njegovim rečima, sada je jasno da je njegov prijatelj i saradnik fizički napao ženu, udario je pesnicom u glavu, polomio joj naočare, raskrvario joj je nos i naneo povrede. 

- Policija je intervenisala. Trifunović je nakon toga rekao da čoveka koji je udario Kseniju Radovanović, šeficu inicijative „Ne davimo Beograd“. Ona je opozicioni aktivista koji žestoko kritikuje i Vučića i vlast. Nju je napao Sergejev batinaš! Svi očevici kažu da ona ničim nije provocirala ili doprinela. Ovaj siledžeja je nju počeo da vređa, a potom je udario pesnicom u glavu. Trifunović je bio sa njim u društvu. Kada je Vladulović istračao iz kulturnog cenatra, Trifunović je otišao za njim, pa se vratio kao da vidi šta se dešava, da bi potom rekao da Vladulovića ne poznaje – prepričao je Vučićević kako je izgledao napad. 

Autor: Printscreen

Trifunović je, napomenuo je on, danima lagao da ne zna ko je napadač i da ga nikada nije video i svojim ponašanjem je podržao najstrašnije nasilje nad ženama.

- Da ima grama morala princima, ne u Sergeju Trifunoviću, nego u srpskoj javnoj medijskoj i političkoj sceni, on bi morao biti bivši političar – podvukao je Vučićević. 

On je postavio pitanje šta bi bilo da je to uradio bilo ko nije sa žute hejterske strane, bilo koji najamnji funkcioner SNS.

 - Da li možete da zamislite da bilo ko od njih zaštiti nasilnika koji bije žene, a da se ne desi ništa. Trifunović laže danima da ne poznaje čoveka koji bije žene, a onda se ispostavi da su braća rođena. Zar se ovako slikaju ljud koji se ne poznaju – naveo je Vučićević. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ukazao je i da Trifunović saopštenja šalje iz Aspena, najskupljeg ski rizorta na svetu, odakle i huška ljude na proteste. 

Prema njegovim rečima, najjeftiniji hotel košta 200 dolara dnevno, a cene idu i do 1.000 i 2.000 evra po danu.

 - Imamo lopovsku, tajkunsku, lažovsku opoziciju koja hoće da otme vlast kako bi došla do para – navodi Vučićević i dodao da Sergej Trufunović posle ovoga ne može da ostane političar. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti