separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSETILA SE PROZVANOM?! Čim je čula šta je njena koleginica izjavila u MAGAZINU IN, pevačica joj se ODMAH suprotstavila! (VIDEO)


Nije mogla da ostane nema posle njenih reči.


Na šta to nijedna dama ne treba da pristane u životu zarad materijalnog bogatstva ove subote u emisiji "Magazin in" autorke i voditeljke TV Pink Sanje Marinković otvoreno će govoriti pevačice Bebi Dol, Jovana Nikolić Mišković, Snežana Đurišić, glumica Jelena Gavrilović, kreatorka Verica Rakočević, ali i glumac i trener za lične promene Siniša Ubović.

Autor: TvPink Printscreen

O ljubavi i materijalnom bogatstvu koje se često za istu vezuje govorile su sve gošće, a posle izlaganja Bebi Dol potrebu da replicira imala je Jovana Nikolić Mišković.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja se ne slažem sa vama da je retkost naći partnera koji je i materijalno situiran, neki par, i koji imaju ljubav - odmah se pobunila Jovana, na čiju je stranu stala kreatorka Verica Rakočević.

- Jako je lepo, kao Jovana, imati lepog, mladog i situiranog muža - objasnila je ona.

Autor: TvPink Printscreen

Gosti Sanje Marinković i ove subote otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca televizije Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koja je na programu u dobro poznatom terminu, u subotu 8. decembra u 17 sati na Pinku!

Autor: TvPink Printscreen

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti