separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAKON TEODORINOG HAPŠENJA, OGLASILA SE GOCA DŽEHVEROVIĆ ZA PINK.RS: Evo gde se trenutno nalazi pevačica i kako se oseća! (FOTO)


Uz svoju naslednicu u teškim momentima.


Kako navode pojedini mediji, pevačica i učesnica prve sezone "Zadruge" Teodora Džehverović doživela je neprijatnost kada je tokom boravka u Egiptu zbog snimanja spota, bila privedena od strane tamošnje policije.

Autor: Pink.rs

Autor: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs pozvala je Teodorinu majku, Gordanu Džehverović, kako bi čuli šta se zapravo desilo, a tom prilikom Goca koja je uz svoju naslednicu u teškim momentima nam je otkrila kako se pevačica oseća i gde se  nalazi nakon svega.

Autor: TvPink Printscreen

Videli smo se, stigli su u podne u Beograd, hvala Bogu sve je dobro, ali ona će to najbolje da vam kaže kada se naspava. Otišla je kući da legne i spava, malo da se naspava. Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije - rekla je Gordana Džehverović za Pink.rs

Autor: TvPink Printscreen

Podsetimo, prema pisanju medija, Teodora je uhapšena kada je želela da snimi scene za novi spot na lokaciji za koju je potrebna dozvola za to, a koja je udaljena od hotela u kom je bila smeštena. Snimanje je prekinula policija, koja je ekipu odmah odvela u stanicu.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti