separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POČINJE ROK SPEKTAKL NA PINKU! 'Pinkove zvezdice - all stars' su spremne da vam prirede nezaboravnu noć!


Noć puna pozitivne energije je upravo počela!


Veče puno magije i uzbuđenja upravo je počelo na televiziji Pink. Desetoro najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona večeras će se u emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" oprobati u okviru zadatka "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina".

Autor: TvPink Printscreen

Ovo je inače druga emisija četvrtog kruga, a jedan mališan večeras će napustiti takmičenje. Kroz ovu čarobnu noć vodiće vas dobro poznat voditeljski par Marijana Mićić i Ana Mihajlovski.

Autor: TvPink Printscreen

Petočlani žiri je takođe u nepromenjenom sastavu: Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Milionski auditorijum će ove noći uživati u nastupima Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Katarine Radulović, Teodore Marković, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ostanite uz televiziju Pink i prepustite se čaroliji.

Autor: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti