separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TRAMPOVA ĆERKA U TAJNOSTI POKUŠALA DA NAPUSTI SRBIJU: Ali ipak nije odolela da se slika sa njima! (FOTO)


Trebalo je u Srbiji da boravi punih jedanaest dana.


Ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, Tirfani Tramp proteklih dana boravila je u Beogradu, o čemu je brujala domaća javnost. Tifani je u prestonici Srbije bila zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom i njegovim bratom.

Autor: Printscreen Instagram

Oko nje je bio jak prsten obezbeđenja, jer je ona to tražila od ambasade Amerike u Srbiji. Prema informacijama koje su se pojavile, Tifani je u Beograd stigla kod drugarice koju je upoznala u Americi.

Autor: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Međutim, iako je planirala da u Srbiji boravi 11 dana, Tifani je donela drugačiju odluku pa je jutros otputovala kući. Ona je stigla u ranim jutarnjim časovima na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, odakle se u prati obezbeđenja uputila ka Americi.

Zanimljivo je i to da je ona išla redovnim letom, zajedno sa ostalim putnicima. Inače, Tifani je u Beogradu obilazila restorane, muzeje i često je odlazila u tržne centre.

Autor: Privatna arhiva

Trampova ćerka pokušala je u tajnosti zamaskirana da napusti Srbiju, ali ipak nije odolela da se slika sa fanovima, s obzirom na to da su je ljudi, koji su se u tom momentu našli na aerodromu, prepoznali i zamolili za selfi.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti