separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KATARINA GRUJIĆ OTKRILA SA KOJIM MISTERIOZNIM MUŠKARCEM JE BILA NA MORU: Kada bi ga videli, ne bi smeli da mi priđu! (VIDEO)


Ponovo su aktuelne priče o njenom ljubavnom životu, a sada je otkrila i sa kim je bila u Crnoj Gori.


Za manje od mesec dana pevačica Katarina Grujić obradovaće svoju publiku novim spotom i pesmom bržeg ritma, a ekipa emisije "Premijera" bila je prisutna na snimajućem setu.

Autor: TV Pink Printscreen

Snimamo za novu pesmu koju rade Džala i Buba, ali sam se mnogo zaledila. Imam malo stvari na sebi. Znam da će sigurno oboriti rekorde pesma, kao i svaka moja - govorila je Katarina.

Katarina je istakla i da smatra da je njena saradnja sa ovim muzičkim dvojcem, prava stvar za nju. Ovom prilikom Katarina je prokomentarisala i spekulacije da je u Crnu Goru otputovala sa dečkom, kao i koji ju je muškarac čuvao na moru.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam bila tamo sa mojim tatom i otišla sam da odradim dva nastupa koja sam imala tamo. Ja kuću imam u Crnoj Gori jako dugo, tako da svaki trenutak koristim za odmor. Pošto sam bila u Crnoj Gori na nastupima, što ne bih otišla do moje porodične kuće u Budvi da uživam? Muškarci se svakako plaše mene, kada bi videli tatu, tek ne bi smeli da priđu - rekla je Grujićeva.

Ponovo su aktuelne teme o Katarininom ljubavnom životu, a pevačica je za stare ljubavi imala veoma jasnu poruku. Inače, u medijima su se poslednjih dana pojavile informacije kako je Grujićeva izdržavala neke svoje bivše momke, koji su je kasnije povredili.

Autor: RTV Pink

Pošto ja drugim osobama koje nisu poznate, ne želim da dajem značaj ili pažnju, tako da pređi na drugo pitanje... Trenutno mi je u ljubavi savršeno - dodala je Katarina.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti