separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVA SLIKA BEBE IZ PORODILIŠTA ĆE VAS RAZNEŽITI! Poznati muzičar postao otac, evo koje ime je dao ćerki i ŠTA ONO ZNAČI! (FOTO)


Presrećan zbog prinove!


Luka Šulić, popularni mladi muzičar i član sastava "2 Cellos" dobio je drugo dete. Njegova supruga Tamara i on postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Hana, a Luka je prvu fotografiju prinove podelio na Instagramu uz veoma emotivnu poruku.

Naša mala princeza Hana se rodila. Tako sam ponosan na svoju princezu i njenu majku, moju predivnu suprugu Tamaru Šulić. Ovo je dokaz da se stvari ne odvijaju uvek onako kako planiramo, već da univerzum ima svoje planove. Hana nas je iznenadila rodivši se dve nedelje pre očekivanog datuma. Ja sam trenutno u Rimu, gde snimam prvi solo album, Vivaldijeva 'Četiri godišnja doba'. Žao mi je što nisam bio na porođaju, ali moja supruga mi je rekla: 'Bolje kratak i brz porođaj bez tebe, nego dug i težak s tobom pored mene'. Usput, bio sam prisutan na rođenju prvog deteta, koji je bio dug. Jedva čekam sutra da krenem kući, da upoznam svoju ćerku i uzmem je u naručje - poručio je Šulić.

Luka i Tamara u vezi su od 2015. godine, a venčali su se 7. jula 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji. Prvo dete, sina Vala, dobili su u novembru 2017 godine. Ime Hana je, inače, arapskog porekla i ima značenje: "razumevanje, iskusna, pametna".

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti