separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JEDVA PROGOVORILA! Ivana Mihić ne može da se pomiri sa tim da NJENOG OCA više nema! SAMO JE OVE REČI IZUSTILA... VELIKA TUGA!


Veoma joj je teško!


Region je juče potresla vest da je naš poznati scenarista Gordan Mihić preminuo u 80. godini života. Tužnu vest sa javnošću podelila je njegova ćerka Ivana Mihić, poznata glumica, koja se emotivnom porukom oprostila od oca.

Autor: Printscreen YouTube/Perica Jokić

- Osećajući duboko ogroman gubitak saopštavamo vam da je u nedelju 11. 08. 2019. godine, rano ujutru, posle iznenadne bolesti, umro najveći srpski scenarista, dramski pisac, reditelj, profesor Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a pre svega najbolji suprug i otac - Gordan Mihić. Sahranjen je u najužem krugu porodice na groblju manastira Rajinovac uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja. Ponosne što su bile njegove. Supruga Vera i ćerka Ivana - napisala je glumica na Instagramu.

Autor: Printscreen Instagram/ivana_mihić

Mi smo stupili u kontakt sa Ivanom kako bismo joj izjavili saučešće, a o smrti oca nije želela da priča.

Hvala vam. Ne bih želela da pričam o tome - rekla nam je kratko Ivana.

Autor: e-stock/Smart art, Kobra

Gordan Mihić je srpski scenarista i dramski pisac. Bio je i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je predavao filmski scenario. Suprug je glumice Vere Čukić i otac Ivane Mihić. Potiče sa sela Poplat u Opštini Berkovići.

Autor: D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti