separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NASTAVLJA SE SERIJA ODLIČNIH REZULTATA: TV Pink najgledanija u Srbiji! (VIDEO)


Nastavlja se serija odličnih rezultata kada govorimo o istraživanju gledanosti. TV Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji.


Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz našu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere ukljucujuci i Javni servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, ženskom, ali i urbanom polulacijom. 

Među 10 najgledanijih emisija u danu čak pet je Pinkovih. Kao najgledanija u danu je emisija “Brak na neviđeno” sa udelom u gledanosti od 27 odsto i milionskim auditorijumom. 

Autor: Pink.rs

Odmah sledi i “Trenutak iz sna” sa 30 odsto auditorijuma. 

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni Dnevnik”. 

Autor: Pink.rs

Pored centralne informativne emisije na listi najgledanijih našao se i “Popodnevni dnevnik”, dok je “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. 

Autor: Promo

Među najgledanijim je i naš serijski program i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav. Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja u Zadrugu i specijalnu emisiju “Zadruga-Gledanje snimaka”. 

Hvala na poverenju i ostanite uz Vas pink. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti