separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Drama NERASKIDIVO o bračnim lomovima na Pink 2 sutra u osam ujutru!


Bračni zaveti jednog para dovedeni su u pitanje nakon što je supruga povređena u automobilskoj nesreći, a muža privlači druga žena.


Pastor i pisac Ti Di Džejks, otac petoro dece, napisao je novelu o bračnim lomovima, na osnovu koje je 2009. reditelj Bil Djuk snimio film “Neraskidivo” (eng. Not easily broken), koji nas sutra u osam ujutru očekuje na TV Pink 2. Bračni par u ovoj drami tumače Moris Čestnat i Taradži Henson, a u ostalim ulogama su: Kevin Hart, Maiv Kinlan, Edi Sibrijan i drugi.

Autor: Promo

Na početku priče upoznajemo Dejva i Kleris Džonson, u trenutku kada su nakon nekoliko godina neslaganja oko pitanja sreće, ljubavi i uspeha odlučili da stave tačku na svoj brak. Međutim, situacija se dodatno komplikuje kada Kleris doživi saobraćajnu nesreću, pa postane jasno da njoj nije samo za povrede potrebna pažnja i nega.

Autor: Promo

Tokom rehabilitacije Kleris počinje redovno da posećuje fizioterapeuta, dok se njen suprug sprijateljuje sa Džuli i njenim sinom tinejdžerom. On je utehu pronašao u njima, a ujedno mu se probudila i žudnju za porodicom i strasnom partnerkom.

Autor: Promo

Dok se Dejv bori s iskušenjem, a Kleris se sve više udaljava, otvara se pitanje da li su njihovi bračni zaveti zaista čvrsti.

Autor: Promo

Ne propustite dramu “Neraskidivo” sutra u osam ujutru na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti