separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

BLUDNI POP NESTAO: Nakon što su procurele EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE izgubio mu se svaki trag


Slike su se velikom brzinom proširile društvenim mrežama.


Rumski sveštenik Goran T., koji je pre mesec dana eksplicitnim fotografijama potresao Eparhiju u Sremskim Karlovcima i mnoge u Sremu, od izbijanja skandala pod zabranom je činodejstva. 

Kako saznajemo, on se iselio iz parohijskog doma jedne od tri pravoslavne crkve u Rumi, a odmah nakon što su u javnost dospele fotografije, na kojima je sebe i ljubavnicu ovekovečio u seksualnom činu, protiv njega je Srpska pravoslavna crkva pokrenula proces. 

Hram u kojem je bludni pop služio liturgije, dobio je privremenog sveštenika Vladimira Jezdića, koji službuje u Malim Radincima do imenovanja novog, navode u Eparhiji sremskoj.

- Jerej Goran je pod zabranom i on ne može da službuje, dok se ne okonča crkveni sud. Očekujemo da će se najkasnije za dva meseca dokazati da li je sveštenik prekršio crkvene kanone - kaže naš sagovornik iz Eparhije.  

A da je sveštenik prekršio ne samo crkvene kanone, već izneverio i porodične vrednosti i osećanja vernika, saglasni su sagovornici našeg lista iz crkvenih krugova.  

- Svi su izgledi da će zbog ovog dela biti raščinjen. Preterao je, jer je na ovaj način ugrozio svoj i ugled crkve. Dešavalo se da zbog kršenja nekih crkvenih pravila, sveštenici dobiju premeštaj, ali ne veruje da će se to dogoditi u njegovom slučaju, pre svega, zbog uznemirenja javnosti - smatra iguman jednog fruškogorskog manastira.  

Vernici tokom božićnih praznika i slava nisu bili uskraćeni za sve pravoslavne obrede koji su se tada kalendarski dešavali.  

- Redovno idem u crkvu, i samo jedan dan se pojavio novi pop. Niko ništa ne govori, niti komentariše, niti popovi, a ni njihove popadije. Valjda žele da se ta sramota što pre zaboravi. Čula sam da se Goran vratio u svoje rodno mesto, negde u Republici Srpskoj - kaže jedna starija Rumljanka, koja ne želi da joj ime javno pominjemo.   

OD "FEJSBUKA" DO TABLOIDA 

Skandal o svešteniku koji se velikom brzinom proširio Srbijom, izbio je kada je na društvenim mrežama neko objavio fotografije na kojima se pop u ljubavnom zanosu slikao sa ljubavnicom. Veoma brzo te slike su počele da se šire internetom, da bi kasnije završile i u raznim tabloidima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti