separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Susret gradonačelnika pred 'Praznik mimoze'


Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je predsednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića koji je u poseti Novom Sadu povodom današnje promocije 50. jubilarnog "Praznika mimoze".


 Defile mažoretkinja odvija se od početka pešačke zone u ulici Modene, preko Trga slobode, Zmaj Jovinom i Dunavskom ulicom. Turistička organizacija Herceg Novi organizuje Karavan mimoze u Novom Sadu, odnosno defile mažoretkinja i klovnova praćen autentičnom muzikom. 

Autor: Tanjug

Gradonačelnik Miloš Vučević izrazio je zadovoljstvo zbog održavanja te manifestacije jer, kako je rekao, ona doprinosi kulturnoj razmeni i turizmu. 

Sagovornici su se osvrnuli na saradnju koja je, krajem prošle godine, formalno uspostavljena između Kulturnog centra Novog Sada i JUK Herceg fest, ocenivši da je time omogućena kvalitetna kulturna razmena dve važne ustanove. 

Autor: Tanjug

Oni su se složili da postoje veliki potencijali za unapređivanje odnosa u oblastima privrede, kulture i obrazovanja, s obzirom na povezanost građana dva grada, ali i Srbije i Crne Gore. 

Gradonačelnik Vučević naglasio je da su novosadski projekti Omladinska prestonica Evrope i Evropska prestonica kulture idealna platforma za razvoj novih zajedničkih društveno-kulturnih sadržaja i programa. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti