separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SRPSKA LISTA: Jedini cilj Prištine da Srba na KiM ne bude


Srpska lista saopštila je danas da se svakim danom potvrđuje istina koju je predsednik Aleksandar Vučić više puta ponovio, u Prištini nema razlike među političarima kojima je jedini cilj da Srba na Kosovu i Metohiji ne bude.


Pretnje miru koje je izrekao Tači direktna su pretnja bezbednosti naših građana, u ovoj otvorenoj trci političkih predstavnika Albanaca u nadmetanju ko više mrzi Srbe, Srbiju i Vučića, upozorili su iz Spske liste.

- Zveckanje oružjem, napadi na našeg potpredsednika Milana Radoičića izmišljenim i neosnovanim optužbama, najava nekakvog otimanja opština centralne Srbije pokazuju pravo lice Hašima Tačija koji je sinoć javno priznao da u dijalogu učestvuje na zahtev međunarodne zajednice a ne iz žeLje za postizanjem kompromisa i mira - navodi se u saopštenju.

Ističu da se među gomilom laži našla se i njegova izjava da Srbi uživaju sva prava, zaboravLjajući da je čak i u izveštaju Stejt departmenta jasno podvučeno institucionalno nasiLje koje se vrši prema Srbima na Kosovu i Metohiji čime se sprečava povratak raseLjenih na njihova ognjišta.

- Srpska lista poziva na mir i uzdržanost građana, da ovakve pretnje shvate razumno, ali uz uverenje da naša Srbija stoji uz srpski narod i da naš vrhovni komandant Aleksandar Vučić neće dozvoliti proterivanje i napade na naš narod - poručili su iz Srpske liste.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti