separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Šta ti je teško da kažeš da ti se sviđala?! Luna URLALA na Marka zbog Dragane, njegov komentar je DOTUKAO, pa besna PLAKALA NA SAV GLAS! (VIDEO)


Ovo ju je razbesnelo.


U toku emisije ''Gledanje snimaka'' prikazan je klip gde je Marko Miljković rekao Dragani Mitar kako ona u njemu budi nešto čudno i posebno. To je loše podnela njegova sadašnja devojka Luna Đogani.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Mlada blogerka je izletela iz Bele kuće kako bi se osamila i plakala zbog svega što se dogodilo. Miljković je došao i pažljivo pokušao da pokrene temu, ali je ona vrlo burno dočekala njegove reči pa je grubo počela da mu se obraća.

Ti još mene imaš obraz da pitaš šta je bilo. Skloni se. Je l' tvoja poenta da budeš sa mnom da bi me povredio. Kako možeš da me lažeš za ovako glupe stvari. Šta ti je teško da mi kažeš da ti se sviđala, zašto mi to radiš_ Pretvorićeš me u vešticu. Neću da budem ona stara. Kako te nije sramota, izvini se barem, kaži nešto - govorila je u suzama Luna, a Marko se pravdao:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Izvini što se ne sećam, izvini evo - rekao je Miljković.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja nemam sreće sa muškarcima, ja ne mogu ovo - govorila je Luna dok je plakala.

Marko je pustio Lunu da razmisli o svemu, a onda je nastavila da grca u suzama i priča kako nema sreće sa muškarcima. Nakon monologa se vratila u Belu kuću i sa sofe u dnevnoj sobi posmatrala Marka vrlo razočarano.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti