separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OPSEDNUTA ŽENSKIM GRUDIMA! Luna priznala da zagleda dojke cimerkama, pa rekla ČIJE SU NAJBOLJE, a onda je nastao haos kad je otkrila ČIJE JOJ SE NIMALO NE SVIĐAJU! (VIDEO)


Nije se sramila da prizna to.


"Gledanje snimaka" je jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja "Zadruge 2", ali se zadrugari izuzetno plaše klipova koji će biti prikazani ove noći. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Akteri sledećeg snimka bili su Marko Miljković i Luna Đogani. Njih dvoje su komentarisali afinitete koje Luna ima prema ženskim grudima. Ona je u svom izlaganju rekla kako su grudi Zlate Đurković najbolje u Beloj kući.

Drago mi je da je ovo pušteno. Ja stalno komentarišem. Ja sam uvek Sanju pipkala. Suzana i Zlata imaju prirodne. Volim i Ljubine i Anine, Stanijine. Nekako na kraju su mi Zlatine baš dobre. Žena je, ima grudi prelepe. Suzanine su mlekare, a Zlatine su baš sočne - govorila je Luna. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sam opčinjena grudima, ja hoću da uradim grudi kad izađem. Volim lepe grudi i volim žene koje imaju lepe grudi. Ja samo maštam da imam takve grudi, evo kao Doroteine ću da imam. Njene sam testirala. Rebekine grudi ne bih volela da imam, imamo iste. Matoroj na primer vise mnogo - iskrena je bila mlada blogerka, a zadrugari su sa osmehom reagovali njeno izlaganje.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti