separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NIJE JE VIDEO NEKOLIKO MESECI! Čim je ugledao Aleksandru Subotić, DAVID JOJ ODMAH PORUČIO: Ona verovatno ima nekog, ŽELIM JOJ SVE NAJBOLJE! (VIDEO)


Nije mogao, a da ovo ne izgovori.


Svi zadrugari imali su priliku da vide kako je izgledao razgovor Karađorđa Subotića i njegove ćerke Aleksandre Subotić, koja je pre nekoliko meseci diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški.

Ona je u Zadruzi 2 bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je kao par započela takmičenje, ali je odmah po njenom izlasku iz rijalitija ostala sama, jer je on uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

Autor: TvPink Printscreen

S obzirom na to da nekoliko meseci nije mogao da je vidi ni čuje, u toku večerašnje emisije ,,Gledanje snimaka", David je imao priliku da pogleda kako je izgledao razgovor sa njenim ocem, pa ukratko prokomentarisao šta misli o tome kao i o njenu izjavu da je srećna i ispunjena devojka.

Autor: TvPink Printscreen

Ona verovatno ima nekog u Novom Sadu, ne verujem da je kod mene. Neko me je pitao da li ona koristi moj instagram, a pošto je bila kod mene imala je i moj telefon. Ja ne znam šta ona radi, ali znam da nije kod mene. Ja joj želim sve najbolje i treba da nađe nekog - rekao je David.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti