separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NEPOSLUŠNOST ĆE IH KOŠTATI: Ove zadrugarke prekršile jedno od osnovnih pravila, a onda je usledila ovakva KAZNA! (VIDEO)


Ovo im se nikako neće dopasti.


Stanari Bele kuće redovno krše pravila rijaliti programa "Zadruga 2" sa kojima su detaljno upoznati i pored mnogobrojnih opomena i kazni koje su dobili od Velikog šefa. I tokom današnjeg popodneva, stiglo je još jedno pismo kojim su zadrugari obavešteni da će biti kaženjeni zbog nepoštovanja pravila. 

Autor: TvPink Printscreen

Naime, Jelena Krunić, Zlata Đurković, Nadežda Biljić i Dragana Mitar su kažnjene nedeljnim honorarom jer su spavale u vreme kada to nije dozvoljeno. 

Kauboji i indijanci, pre svega vas obaveštavamo da su Dragana, Jelena, Nadežda, Zlata kažnjen nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. Osim toga, u igri morate svi da učestvujete, kauboji i indijanci se moraju potruditi da svi učestvuju. Igri se možete vratiti kada se svi skupite - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Autor: TvPink Printscreen

Osim toga, igra sa lopticama koju su zadrugari neposredno pre pisma dobili je prekinuta zbog toga što nisu učestvovali svi članovi kauboja i indijanaca.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti