separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

MARKO SVOJE POSLEDNJE DAJE BRENDONU! Lunina izjava ZAPARALA UŠI svima, zadrugari dali sebi za pravo da PONOVO POSUMNJAJU U NJIHOV ODNOS! (VIDEO)


Ovo će Miljkovića iznervirati kao nikad do sad!


U toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" svi zadrugari započeli su sa raspravama turbulentno, a među prvima su ušli u sukob Luna Đogani i Branislav Radonić Brendon.

Budući da je nastao problem kada je on u kupovini ignorisao Lunine želje da joj donese slatkiše, a gde je ujedno pažljivo slušao Marka Miljkovića i ispoštovao sve što mu je naredio da kupi, Đoganijevoj je to zasmetalo pa je pred svima napravila opštu pometnju.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, jedna rečenica je zaparala uši svima, a posebno zbog činjenice da su odnosi između Marka i Brendona bili sumnjivi.

On poslednje daje Brendonu! U tome je najveći problem! I cigare i sve što treba, a da se setiš logički da razmisliš šta mi jedemo! Ej, on ne zna šta mi jedemo! Mene je to zabolelo! - rekla je Luna.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sad treba da se tresem zbog tebe što ti nisam kupio slatko, a doneo sam ti. Ti znaš da ste vas dvoje poslednje osobe u kući koje ja ne bih ispoštovao - rekao je Brendon.

Detljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti