separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NAVIKAO SI DA TE SVI POKRIVAJU! Aleksandra PROZVALA Davida zbog svega što joj je uradio, on joj ZAPRETIO OVIM REČIMA! (VIDEO)


Nisu se štedeli ni ovog puta.


Voditelj Milan Milošević je na kratko napustio Belu kuću, a onda je Aleksandra Subotić imala potrebu da se požali Davidu Dragojeviću zbog svega što je uradio.

Autor: Zadruga - RTV Pink

On joj je prebacio jer je spomenuo izvesnu Slavku koja mu je mnogo pomogla u životu, ali je upozorio Aleksandru da razmisli šta priča jer tako može sebi da napravi problem.

Gadiš mi se Aleksandra, ne mogu da verujem šta pričaš. Spominješ reči, imaćeš probleme. Shvati da sam porodicu ostavio, da bih sa tobom bio. Shvati da sam svašta uradio, shvati - vikao je David,  a Aleksandra je počela da ga vređa:

Autor: Zadruga - RTV Pink

I te kako sam svesna. Sve ti to reši sa Dejanom. Ništa ja konkretno nisam rekla. Praviš sam sebi problem. Sponzorušo jedna. Ti nisi muškarac. Priznaj svoje greške. Sram te bilo, šta si sve prodao za par hiljada evra. Navikao si da te svi pokrivaju.  Klošaru jedan, sve si pljunuo. Sve si to zbog mene dobio, ne zaboravi - govorila je Aleksandra.
Pazi šta govoriš - govorio je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti