separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

KATASTROFA MI JE SVE OVO, DNO DNA! David se uhvatio za glavu kad je čuo kakve informacije iznosi Aleksandra, NIJE MOGAO DA JE UĆUTKA! (VIDEO)


Svi su bili u šoku!


Zadrugarka Aleksandra Subotić se po povratku u Belu kuću opasno naoštrila da raskrinka svog bivšeg verenika Davida Dragojevića koji ju je javno prevario sa Anom Korać i samim tim započeo novu vezu.

Autor: TvPink Printscreen

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do ozbiljnog sukoba koji traje već više od mesec dana, a svakodnevno se iz njihovog života iznose novi detalji koji polako, ali sigurno vode do prave istine o njihovom odnosu.

Njih dvoje su se raspravljali pred svima, a zbog informacija koje je Subotićeva rekla pred svima degradirale su Davida kao nikad do sad.

Što se tiče Davida, on je sam sebi najveći problem, sebe je pljunuo i zgazio - počela je Aleksandra.
Tvoj najveći problem je što sve to radiš, jer sam ja sa Anom! Ti ne znaš šta pričaš! Ti nisi svesna kakve ljude pominješ, neke stvari! - rekao je David.

Autor: TvPink Printscreen

Da li si ti svestan da si sam pokrenuo sve ove teme? Ja pominjem ono što je tvoj brat izneo! Sam si sve napravio zbog osećaja krivice, straha! - rekla je Subotićeva.
Meni je dno dna kakve stvari ona pominje, ja nešto nikad ne bih rekao ovde! Katastrofa, ružno mi je sve ovo! Gadno mi je! - rekao je David.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si mene ovde predstavio kao neuravnoteženu osobu! Ti si lajao o meni 24h! Poveravao si se Ani i Lazaru, pisao si knjige! Ti si pozdravljao ženu koja je mene vređala zbog tebe! Ona je slala pakete u ime tvog tate da bi meni napakostila, a ti si sve vreme mislila da je on! - rekla je Aleksandra.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti