separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ISPADAM TRI PUTA LAŽNO VERENA! Aleksandra ŠOKIRALA sve zadrugare kada je otkrila koliko je puta David VERIO! (VIDEO)


'Imam tri prstena' - govorila je Subotićeva.


Izgleda da "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ne može da prođe bez incidenta, pa je tako bilo i ovaj put. Svađa Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić traje od kada se njegova bivša verenica vratila u ''Zadrugu 2'', a sve zbog toga što on nije gubio vreme pa je ušao u vezu sa Anom Korać.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Mnogo sam se zaljubio i nisam mogao da se kontrolišem. Meni je lepo, ne krajem se uopšte. Govorio sam joj kada se rastanemo da će tek da joj krene u životu, ona je tako tapkala u mestu godinama - rekao je David.

Subotićeva je govorila da David nije hteo da raskine sa njom jer je bila suicidna, a potom je otkrila da je David verio čak tri puta i da ne veruje u njegove reči da nije bio siguran u njihovu ljubav.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Govori da sam suicidna i da zbog toga nije hteo da raskine. Sad govori kako mu je lakše bilo jer sam ja bila sa Magdalenom. Davide, sve radiš zbog fanova i para. Ti da te voli uvo za rijaliti sedeo bi u ćošku - otkrila je Aleksandra, a onda je reč dobila Marija Kulić:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ma ovo postaje dosadno. Čista korist je bila od strane Davida - govorila je Marija, a onda je Subotićeva šokirala sve izjavom:
Jedan prsten sam dobila tamo gde smo bili zajedno, neću da spominjem. Drugi mnogo veći od fanova, a treći od njega. Meni sad neko da priča da čovek nije siguran, a tri puta me veri. Ispadam tri puta lažno verena - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti