separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ANA PRIZNALA ZAŠTO NE ŠTITI DAVIDA, Aleksandra PUKLA pa mu uputila OPASNU PRETNJU! A onda je Lepi Mića upitao Koraćevu nešto što NIJE OČEKIVALA! (VIDEO)


Ostala je bez teksta.


Dok Aleksandra Subotić i David Dragojević urnišu jedno drugo komentarima, pogrdnim rečima i izošenjem informacija iz njihove veze, njegova devojka Ana Korać sve vreme mudro ćuti za stolom i ne čini ništa kako bi stala u njegovu odbranu.

Voditelj Milan Milošević ju je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao zbog čega ne želi da se uključi u raspravu, a ona je sa stoprocentnom sigurnošću tvrdila da nema potrebe, jer veruje u njegovu ljubav.

Autor: TvPink Printscreen

Kad je ona ušla, ja sam se svađala, posle sam shvatila da ne treba da se mešam. Ja sam pre tri meseca sve znala, on ako nešto uradi, on kaže. Da ja sumnjam, bila bih ljubomorna i prebacivala bih mu. Ja ne osećam da treba da sumnjam u vezu između nas. Zato sam smirena i hladna, ja ne sumnjam. Ja sam ludo zaljubljena i volim ga. Okej, ja sam ubeđena i verujem u to. Opet, što se tiče tih klipova, to je sve lepo. To je sve bilo pre godinu i po, svako ima uspomene. Ako nešto ne ide, to će da pukne. To se jednostavno izgasilo - rekla je Ana.
Zar ti nije sumnjivo, to što ste videli izgledalo je kao da je prava ljubav? - pitao je Lepi Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Gadno mi je što te ja štitim! Treba da kažem čime se baviš i šta radiš! - zapretila je Aleksandra.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti