separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

UPOREDILA JE SA LUNOM IZ PRVE SEZONE! Đoganijeva pronašla NEKOLIKO sličnosti sa Anom, Koraćeva se BRANILA DA VERUJE dečku više nego ikada! (VIDEO)


Da li se istorija ponavlja?


Ponedeljak veče u rijalitiju "Zadruga 2" je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ono što je sve gledaoce veoma iznenadilo jeste pitanje Lune Đogani koja je pitala Anu Korać da li je svesna da će možda proći kao ona kad se rijaliti završi.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Za sada nemam nijedan razlog da sumnjam u njega. Pitala me je da li se plašim i da li se nakada zapitam da ću proći kao ona. Mislim o Davidu i meni. Pričamo dosta o nama međusobno. Ne mislim ni o Aleksandri - govorila je Ana.

Luna je potom poistovetila Koraćevu sa sobom iz prve sezone pa je ukratko opisala sličnosti koje vidi između Ane i nje.

Nisam je slučajno pitala. Ima dosta sličnosti. Setimo se prošle godine i snimaka. Videla sam da Anu ne dotiču ti Davidovi snimci sa Aleksandrom. Sve mi je nekako slično kao ono moje sa Slobom, čak su neke rečenice slične. I Sloba se kleo u mene i govorio da je sve što nije imao sa Kijom, da je našao u meni. Da je voli kao osobu, da je poštuje i da ga je gušila. Na isti način Ana ustaje u brani Davida. Ja razumem nju, ja svoju majku nisam slušala. Razlika je u tome što sam sumnjala sve vreme - rekla je Luna.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Razlika u tome je što je on meni rekao da je voleo nju, ali da se sve ugasilo. Sloba nikada nije lepo pričao o Kiji. Bitno je da ja verujem u sve ovo, ne treba mi niko - branila je Davida Koraćeva.
Ovo je sve meni copy - paste, sve mi je isto, samo je druga osoba. Ovo nije Ana Korać koju ja znam - kratko je prokomentarisala Ljuba Pantović Koraćevu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti