separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

PRVO BRANIŠ BRAK, A SAD SI RASTURIO VERIDBU! Marija i Mića OSULI DRVLJE I KAMENJE jedno po drugom, sve oči su bile uprte u njih! (VIDEO)


Orila se Zadruga.


U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigrala javnost protekle nedelje, pa je došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani.

Autor: Zadruga - RTV Pink

U žestoku svađu ušli su Marija Kulić i Lepi Mića zbog sukoba mišljenja jer ova brani Aleksandru Subotić, a on Anu Korać. Pevač je vidno iznerviran skakao po stolu dok se sa njom raspravljao.

Mentore provaljen si. Ja sam ovde da tebe čitam i da vidim pokvarene ideje i maštu. Sram te bilo, rasturaš veze ovde. Sramoto jedna, brak štitiš, a sad si veridbu raskinuo tvojim pričama - vikala je Marija, a onda je Mića dočekao na nož:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ćuti ti, j*beš se sa Mladenom, a muža imaš i troje dece. Ma ti si mi kuvarica. Čula sam da se dobro j*beš. Pričali mi ljudi. Imaš ti dosta j*bača. Čuo sam da se zadovoljavaš sa konzervom od piva - govorio je Mića, a zadrugari su bili iznenađeni onim što je rekao.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Hajde ćuti sedi, idi muvaj muškarce i devojčice. Svašta radiš, ovde si mi pošten. Kući te neće, samo te u rijaliti šalju... - nastavila je da vređa Marija, a ni Mića joj nije ostajao dužan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti