separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

DUŠA ME BOLI, DOKLE VIŠE, NIŠTA NISAM KRIVA! Nadežda u suzama pričala sa Drvetom o Mikiju: TO JE KUKAVICA! (VIDEO)


Nije mogla da se suzdrži!


Prethodne noći javnost i zadrugare je potreslo ponašanje Mikija Đuričića, koji je lupio šamar svojoj emotivnoj partnerki Suzani Perović, a zatim i nasrnuo i udario Nadeždu Biljić.

Autor: TvPink Printscreen

Tim povodom, Drvo mudrosti je pozvalo Nadeždu Biljić u Rajski vrt. Drvo ju je pitalo kako se oseća nakon incidenta od sinoć.

Ne mogu da shvatim da neko ko ima 42 godine može sebi da dozvoli takve stvari. Da mi se ponovo dešava nasilje ni krivoj ni dužnoj. Ja sam jaka žena i posle ovoga ću biti još jača. Ja sam sinoć šetala, nikada nisam ni bila kod rehaba, čula sam kako se svađaju. On je prišao i počeo da me pljuje. Udarao me štakama. Ja ne znam čime sam zaslužila da on to uradi. Nisam se mešala, ništa uradila nisam. Ne zanimaju me uopšte. Možda što sam rekla istinu o njemu, ko je on i šta je on. Pre toga sam rekla Zorici da je on čovek koji bi digao ruku na ženu, i evo vidite u pravu sam bila. Meni je njega žao. Žene nemojte da trpite nikakav vid nasilja. Ovo što ste videli je ništa šta se dešava u javnosti. Ovo je strašno. Ja sam toliko razočarana. Ubijena sam, besna. Ne znam više šta osećam, znam samo da ću da se trudim da budem što jača, bolja ćerka, bolja sestra i nekome najbolja majka. Da svog sina da naučim da ne radi ovo kao što je Miki uradio. Ništa kriva nisam, ništa! Duša me boli, dokle više? - rekla je Nadežda.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ne želim mu ništa loše, sve najbolje. Bog će da mu vrati. Bog sve gleda. Jutros je postao moj dušmanin, neka moja majka zapali sveću za njega. Imam skoro 30 godina, kad će da prestanu ovakve stvari da mi se dešavaju. Dići ruku na bilo koga je za svaku osudu. To je kukavica. Ja sam jedno krhko, razmaženo žensko, možda glumim ovde. Svašta sam radila, ali ipak nemam komentar. Hvala produkciji i ljudima koji rade ovde na svemu, ali ovo nisam zaslužila - žalila se Nadežda u suzama.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti