separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

DA JE I MOJA ROĐENA MAJKA TO URADILA, JA BIH TO OSUDILA: Matora priznala da bi se POSTIDELA da joj je Suzana majka, pa osula paljbu po njoj! (VIDEO)


Perovićki nije bilo svejedno zbog ovoga.


Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević. 

Jovana Tomović Matora je tokom svađe sa Suzanom Perović rekla kako bi se stidela da joj je Suzana Perović majka zbog toga što je imala s*ks sa Mikijem Đuričićem i to demantovala.

Autor: TvPink Printscreen

Matora, da li stojiš i dalje pri onome što si rekla da bi se stidela da ti Suzana Perović bude majka - glasilo je pitanje za Matoru.
Stojim iza toga. Stavili smo tačku na to, jeste grubo to što sam rekla. To meni nije normalno da neko radi. Ona je to protumačila kao da bi se njena deca stidela nje, ali nisam mislila tako. Ja sam se njoj izvinila. Da mi je i rođena majka, ja bih to osudila. Da moja rođena majka to uradi, isto bih reagovala, ja nisam mislila da neko od njenih nju osudi - rekla je Matora.

Autor: TvPink Printscreen

Ko ti je bio tutor - upitala je Suzana Matoru, aludirajući na Zoricu Marković koja se odmah ogradila od ove priče.
Ja nijednu reč nisam rekla na tu temu. Ja sam o tebi pričala samo sa Nadeždom, tj. Slušala sam je. Ja u ovoj temi nisam učestovala - rekla je Zorica.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti