separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

UHVAĆENA U LAŽI, A I DALJE SE PRAVDA! Nora tvrdila da nije htela da iznenadi Slobu, a onda je odlučila da progovori! (VIDEO)


Njena cimerka je iznela sve dokaze!


Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Naredno pitanje bilo je za Eleonoru Miljković, a radilo se o prepisci sa bivšom zadrugarkom i novinarkom Pink.rs portala Katarinom Ristić, koja je otkrila celu prepisku u kojoj su pričale o nastupu Slobe Radanovića

Autor: TvPink Printscreen

Nora, zašto si slagala za Slobin nastup da nisi znala d aće biti tu, kada si ti lično htela da ga iznenadiš, dokle ćeš se pravdati Luni - glasilo je pitanje.
Ja sam rekla da znam da će da nastupa, a to ostalo nisam znala. Ja sam htela u separe, ali nismo mogli. Nismo ni znali gde da idemo, bio je rođendan mojoj drugarici. Keti je bila pre mene tamo i čekala nas. Dobro, iznenadila sam ga, otišla sam tamo da ga iznenadim. Ja nisam tražila da budem u prvom redu, nisam ni znala da će biti novinara - tvrdila je Nora. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti