separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Prepričala joj zašto je popila ŠAMARČINU! Suzana na sve moguće načine pravdala NASILJE Mikija Đuričića kod Ljube, pa otkrila šta će reći DECI! (VIDEO)


Nikako da se dozove pameti!


Suzana Perović izašla je usred emisije ,,Pitanja gledalaca", jer nije mogla više da izdrži pritisak u glavi, nakon što je doživela nasilje od strane Mikija Đuričića. Njoj je odmah pritrčala Ljuba Pantović, te joj se našla tu da se ispriča, kako bi pevačici bilo malo lakše.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam budaletina koja prašta, on je dobio prekid filma, on je izgoreo, mnogo lično. Žena koja ti je napravila problem, ti njo - ispričala je Suzana.
Posle svega da on tebe udari - prekinula ju je Ljuba.
To mora da mi objasni - ubacila se pevačica.

Autor: TvPink Printscreen

Nemoj da se ljutiš, ali kad te neko udari, tu sreće nema. I ja kad sam prvi put dobila šamare, mislila sam da neće više - nastavila je Pantovićeva.
Je l' ti znaš da mene nikad niko nije udario. Mojoj deci ću ja objasniti kada bude trebalo. Moje stvari su spakovane, ja sam čekam trenutak da izađem. Je l' ti shvataš da ne mogu da uzmem gumicu i da ga obrišem. Ne znam šta je to, ne znam da li sanjam Ljubo ili se meni to desilo. Još me je udario, bez obzira na sve, haos! Ja ceo dan ležim i nije mi dobro, sama. Zašto čoveče, šta god da je rečeno, ne može tako! To je budalaština jedna od svega. Ja njemu jesam oprostila u ovom trenutku, ali ne mogu da mu zaboravim nikada. Neka shvate ljudi da je meni u glavi haos, kad je izašao na vrata, sve razumem, ali šta? - tvrdila je Suzana.

Suzani su potom došli u susret Savo Perović i Aleksa Savić, koji su je takođe tešili, kao i Ljuba.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti