separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

On te pozove, ti letiš: Matora UBEĐENA da je Krunićeva zaljubljena u Čolaka, pa priznala ŠTA JE SVE VIDELA! Ivanina reakcija će vas iznenaditi! (VIDEO)


Nije želela da demantuje sve što su ukućani primetili!


Zadrugari su oštro osudili Baneta Čolaka zbog svog odnosa sa Ivanom Krunić, s obzirom na to da ga devojka čeka u spoljnom svetu, a niko nije ostao ravnodušan kada je video čestitku koju mu je poslala za rođendan.

Autor: TvPink Printscreen

On je svima priznao da nije želeo odgovornost, jer nije bio siguran da li će uspeti da joj ostane veran tokom svog učešća u rijalitiju, a simpatije počeo je da gaji prema Ivani. Mnogi zadrugari su zaključili da između njih dvoje definitivno postoji privlačnost.

Ja sam njoj rekao da ništa ne garantujem dok sam ovde i da postoji mogućnost da budem sa nekom. Kad sam video čestitku za rođendan, zaprepastio sam se - rekao je Bane.

Autor: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je pomno pratila situaciju i njihove poglede koje upućuju jedno drugom, a nije propustila ni Ivanine reakcije kada je Bane pozove da mu se pridruži.

Ona to nije očekivala! Meni je rekla da ne može da veruje koliko ga voli. Njoj nimalo nije svejedno. Mi nismo ćoravi, sad se vidi koliko je Ivana zaljubljena u njega. Pa, vi se ne odvajate, videla sam kako spavate - rekla je Matora.
Ne lupetajte - rekla je Ivana.
To se vidi, on tebi prija! On te pozove da izađete, ti letiš - rekla je Matora.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti