separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ALEKSANDRA PRIZNALA DA JE PLAKALA ZBOG MUVANJA LUNE I DAVIDA: Svi znaju koliko je mene to pogodilo, on me je gurao od sebe! (VIDEO)


Imaju velikih problema u vezi.


Četvrtak je u Beloj kući rezervisan za gledanje snimaka nastalih u poslednjih nekoliko dana. Ovoga se zadrugari veoma plaše, ali gledaocima je ovo svakako jedna od omiljenih emisija.

Autor: TvPink Printscreen

Prvi klip koji je pušten učesnicima bio je onaj u kom se Aleksandra Subotić i David Dragojević žestoko svađaju u pabu luksuznog imanja.

Aleksandra je tada zamerala svom dečku zbog zanemarivanja i manjka pažnje, a kada su odgledali snimak, svi zadrugari su jedva čekali njihovo objašnjenje.

Autor: Rijaliti Zadruga

To je bilo posle onog četvrtka kada su već bili klipovi i kada je ona plakala zbog tih snimaka. Ja sam joj rekao da želim da se odmorim jer je ona vrištala na mene kao nikad niko. Želeo sam malo da se odmorim sam u krevetu, da malo iskuliram. Mislio sam da će i njoj biti malo lakše da se izduva, da će biti bolje posle par sati. Ali ona to tako nije videla, već je mislila da se ja zabavljam dok ona plače. Ima malo nepažnje sa moje strane, ali tu je i njena posesivnost. Ima i moje ali i njene krivice. Nikad je ne bih ostavio, već sam želeo malo da dođem sebi. Posle je ona otišla sa Adamom na večeru, oporavila se i vratila se sa osmehom. Kao da me je čuo da joj treba malo da se izduva - naveo je David.

Autor: TvPink Printscreen

To je bio četvrtak kad je pušten klip sa Lunom, svi znaju da je to mene pogodilo. Ja sam odjednom bila kriva, a on je mene gurao. On je takva osoba koja hoće da se osami - rekla je Subotićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti