AKTUELNO

Oktkrio kakvo je iznenađenje Marko pripremio za bivšu!

Marko Miljković i Luna Đogani prvi put su se pojavili zajedno posle rijalitija ''Zadruga 2'' u emisiji ''Amidži šou'', gde je zadrugar otkrio da je 14. jul posebno bitan datum za njega i blogerku, kao i da će se tada videti.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMNE NA SLEDEĆI KORAK: Matora za Pink.rs otkriva kakva je BUDUĆNOST čeka sa Sanjom, a onda je ispričala SVE o OVIM zadrugarima!

Foto: TvPink Printscreen

- Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj "Zadruge" i sam kaže da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino poverenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada veri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer, kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali - priča Miljkovićev drug i otkriva detalje iznenađenje koje čeka Lunu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje.Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da se vide 14. jula. Tada joj je rekao da će mesto sastanka da joj javi naknadno i ona se složila sa tim. Marko se dvoumi oko lokacije, pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Luna ni ne sluti šta je čeka.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'