AKTUELNO

Svi su bili posebno radosni jer su uspeli da uđu u top 26!

Sinoć je bilo vrlo uzbudljivo u "Zadruzi". Nakon što je Ana Korać napustila Belu kuću, učesnicima treće sezone najgledanijeg rijalitija je saopšteno da je njih 26-oro ušlo u finale borbe za glavnu nagradu.

Dragi naši zadrugari, pre 303 dana se u Zadrugu uselilo vas pedesetoro... Od tog dana do danas skoro 80 zadrugara je učestvovalo u ovom takmičenju, a sada, deset meseci kasnije, šest dana pred finale ovog serijala, ima vas dvadesetšestoro... Činjenica da ste sada u Zadruzi i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori o tome da ste već postigli veliki uspeh i da ste stigli do samog kraja ovog takmičenja... Želimo da vam čestitamo od srca i da vam kažemo da smo veoma ponosni na vas dvadesetšestoro. Sada ostaje jedino da kažemo, odnosno zvanično obavestimo i vas i sve gledoce da ste postali FINALISTI TREĆEG SERIJALA ZADRUGE! Sa ponosom vas obaveštavamo da su od ovog trenutka otvorene linije za glasanje i sada je sve na gledocima. Samo od njih zavisi ko će 11. jula izaći iz Zadruge kao pobednik. Želimo vam mnogo sreće. Kako biste mogli da proslavite ovaj važan datum, pored sandučeta imate šamanjac. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Ubrzo nakon što su saznali da su finalisti "Zadruge 3", sopšteno im je i da će jedan od njih napustiti Belu kuću jer je urađen prvi presek glasova.

Foto: Pink.rs

Jedan od vas koji će napustiti imanje je Mirko Gavrić - rekao je voditelj Dragan Marinković Maca, a Mirko je trebao odmah da se spremi i izađe iz Bele kuće i uputi se ka studiju.

Nakon što su finalisti ispratili Mirka Gavrića iz rijalitija, začulo se zvono za pismo u kom je bilo novo obaveštenje za sve njih.

Dragi zadrugari, sada kada ste svi postali finalisti, jasno je da se neće birati vođa, ni omiljeni, ni potrčko. Gledaoci glasaju za vas, hotel i izolaciju neće koristiti više niko. Od večeras više niko ne može boraviti u tim prostorijama. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Superfinale najgledanijeg rijalitija "Zadruga 3" je u subotu, 11. jula od 21 sat, a vi ne propustite priliku da svog favorita podržite sms glasovima!

Foto: Pink.rs

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink