AKTUELNO

Mogao je da ode u druge ruke!

Pesma "Lažov notorni", duet koji su snimili dve najveće balkanske zvezde, Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić, osim što je postala veoma slušana, bila je i hit portala "Pink.rs" u prethodnoj godini. Međutim, sada je otkriveno da ovo dvoje muzičara nisu prvobitno trebalo da je snime.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, gost Tijane Price i Ognjena Nestorovića u emisiji "Premijera - Vikend specijal" danas je bio niko drugi do Saša Matić, koji je ispričao kako je došlo do saradnje Cece i njega, ali i otkrio da su njih dvoje mogli zamalo da izgube tu pesmu zbog drugo dvoje kolega:

Foto: TvPink Printscreen

Ceca je meni jednom prilikom na jednom slavlju rekla:"Je li brate, šta ti misliš da mi snimimo duet?" i ja sam joj rekao da mi je to želja odavno, samo treba da nađemo pesmu. I bogami tražili smo je pet godina. Marina (Tucaković) me zove i kaže:"Vidi, da ti kažem, ima jedna pesma, ja sam pustila sinoć Ceci, ona je odlepila, ja imam i tekst". A kako ima tekst? Zato što je pesmu trebalo da snimi drugih dvoje kolega, Jašar Ahmedovski i Jana - otkrio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Saša je dodao da je bio veoma nestrpljiv čekajući da mu Marina Tucaković javi da li će Jašar i Jana snimiti pesmu ili ne, te da je bio jako srećan kada mu je javljeno da će ova numera biti Cecina i njegova.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODOH DA POSTANEM MAMA! Mia Borisavljević se OPROSTILA od fanova EMOTIVNOM PORUKOM koja će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Matić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'