AKTUELNO

Svojom izjavom napravio je pravu pometnju u studiju popularne voditeljke.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", koja već osamnaest godina obara sve rekorde gledanosti, i ove subote ugostiće aktuelne i zanimljive goste sa naše javne scene, a uvek intrigantnim i ekskluzivnim temama i ispovestima prikovaće za male ekrane milione gledalaca Televizije Pink i ovog subotnjeg popodneva.

Foto: TvPink Printscreen

O muško-ženskim odnosima, profesionalnom, ali i privatnom životu govoriće pevačica Edita Aradinović, glumica Mirka Vasiljević, pevači Aco Pejović i Sergej Ćetković, kao i glumac Andrija Milošević, koji je otkrio šokantne, do sada nepoznate detalje iz srednjoškolskih dana.

Glumac je u emisiji priznao da je pohađao istu srednju školu kao i Sergej Ćetković, sa kojim, kako tvrdi, nikako nije mogao da izađe na kraj.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja kad sam upisao prvi razred srednje muzičke škole, Sergej je bio četvrti i stalno me je davio - rekao je Milošević, što je nasmejalo Sergeja koji je kroz osmeh potvrdio njegove reči.

- Banda najveća je u toj školi bila - ubacio se Aco Pejović.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od nezaobilaznih tema jeste bilo i majčinstvo o kojem je govorila Mirka Vasiljević, majka troje dece.

- Možeš da budeš još par puta trudna, koliko ja znam. Koliko si još puta planirala? - upitala ju je Sanja, pa je Mirka brže-bolje pokušala da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam tako rekla - branila se Mirka, sa kojom se našalila i Edita, uveravajući je da su to njene reči.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoce Televizije Pink i ove subote očekuje sjajna zabava, zato ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In", koje je na programu 10. novembra u 17 sati!

D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

'