AKTUELNO

Ovaj model još jednom osvaja modnu scenu.

Jesen je idealno vreme za pravljenje najzanimljivijih stajlinga. Ove sezone u fokusu će biti plisirane suknje. Ovaj trend je postao aktuelan još prošle godine, a prema svemu sudeći, dominiraće i ove sezone. 

Najbolja stvar kod ovog modela suknje je što laska svakoj figuri i može se nositi na puno načna, a uspešno sakriva i višak na stomaku i kukovima.

Može se nositi u kombinaciji sa patikama ili ravnim čizmama i džemperom, ali i u kombinaciji sa štiklama, za svečanije prilike. Vrlo lako se prilagođava svakoj prilici, pa u njoj možete na poslovni sastanak, ali i na večeru. Sa obućom i aksesoarima možete je prilagoditi apsolutno svakom događaju.

View this post on Instagram

#moodoftheday 💜

A post shared by Inspi by loan (@inspi.by.loan) on

Definitivno se isplati investirati u ovaj komad. U  trendu će biti sve boje i dezeni.

View this post on Instagram

Y’all the weather in Houston has been surprisingly been so amazing these past few days and it makes me so happy! Hope y’all are getting out and enjoying the weather as much as possible 🥰 Happy October!! • Can y’all tell these are pleated pants and not a skirt? It’s one of my favorite items in my closet 😍 • I linked similar options in my bio as always! 🥰🥰 • 📸: @nirmibee • • #green #bodysuit #pleatedskirt #pleatedpants #blouse #heels #louboutin #pointytoe #zara #pinklilly #ltk #ltkfashion #ltkunder100 #blogger #bloggers #bloggerstyle #outfitinspo #inspooutfit #ootd #ootdfashion #ootdfall #fallfashion #styleinspo #houstonblogger #houston #htx #desi #desiblogger #falltransition

A post shared by Fatima Hassan (@fatimahassannn) on

Lepršava je pa će učinti svaku kombinaciju interesantnom i ženstvenom. Kada ne znate šta da obučete, odlučite se za ovu suknju i sigurno ćete privući veliku pažnju.

#Jesen

#moda

#suknja

#trend