AKTUELNO

Šta je VEGA metod?

Vega tehnika je koncipirana tako da istakne i naglasi lepotu svakog lica. Svako lice je jedinstveno i treba mu umetnički pristup. tvrdi Nataša Krstić, školovana umetnica koja je svo svoje znanje, koje je stekla kroz dugogodišnje školovanje, prenela sa slikanja na platnu, papiru, svili...na žensko lice (oslikavanje ženskih usana, obrva).

Vega metod je ubedljivo najmanje moguće invazivna tehnika trajne sminke koja pritom ostavlja dugotrajne i fenomenalne rezultate. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito pa se zato uverite sami, posetite nas i pružite nam priliku da vam otklonimo svaku sumnju. 

Prilikom izvođenja vega metoda nema krvarenja, otoka ni sličnih nuspojava. Klijent nakon završenog tretmana može da se vrati svojim aktivnostima. Period zarastanja traje dve nedelje (može doći do blagog perutanja tretirane regije). Postojanost boje nakon zarastanja može biti i do 80-90 odsto što vega metod čini potpuno jedinstvenim. Tretman je moguće izvesti na bilo kom tipu kože.

Zbog čega je toliko posebna?

Pre svega zato što ostvalja neverovatno nežan i prirodan utisak čija je svrha da se uklopi i uskladi sa klijentovim licem i bojom prirodnih obrva. Verujemo da se svrha trajne šminke ogleda upravo u tome da kroz blage izmene upotpunimo i naglasimo ono što je karakteristično i autentično za svakog klijenta posebno. Upravo iz tog razloga nikad ni jednoj dami nismo izveli potpuno identičan oblik kao i nekoj drugoj.

Da li ću izgledati strašno posle tretmana?

Ne, zapravo izgledaćete najnormalnije. Celokupan tretman može da se izvede bukvalno bez kapljice krvi i klijent izlazi iz salona bez ikakvih oteklina, crvenila ili drugih nuspojava – što vega metod trajne sminke čini u potpunosti jedinstvenom i revolucionarnom tehnikom.

Zato prepustite svoje lice umetnici i dozvolite da vas pogled ispod obrva zablista. Iskoristite promotivne popuste i zakažite svoj tretman u NK permanent make up studiju, na broj telefona 062-9601198.

#NK permanent make up studio

#Obrve

#Usne

#Vega tehnika

#trajna šminka