AKTUELNO

Život u savršenom svetu bi imao: dovoljno vremena za uživanje u jutarnjoj kafi i sređivanje za posao.

Jutarnje sređivanje skoro nikada ne može biti opušteno i urađeno "na brzaka" jer posledice nedovoljnog spavanja i stresa mogu uticati na završni izgled koji nikako neće izgleadti onako kako smo planirali. Uvijanje kose, sređivanje tena, isticanje očiju... Za sve ovo je potrebno određeno vreme, koje brzo proleti od trenutka kada se probudimo.

Na našu sreću postoji nekoliko trikova koji nam mogu pomoći da se sredimo za vrlo malo vremena i kreiramo izgled baš onakav kakav smo želeli.

Najbolji saveznici:

Proizvodi u stiku i sunđeri

Proizvodi u stiku su savršeni za jutra u kojima moramo da budemo brzi. Sve što treba da uradite jeste da ih nanesete direktno na lice i izblendujete za savršenu pokrivenost. Bilo da ste odlučili da stavite korektor ili puder, proizvodi u ovoj formi će vam skratiti vreme njihovog nanošenja. Sa druge strane se nalazi sunđer, odnosno beauty blender koji ima "moć" da izravna sve nijanse i pokupi višak ulja sa kože koje može stvarati problem.

Multifunkcionalni proizvod je MUST-HAVE u vašoj kozmetičkoj torbici

Mislite da ujutru nemate vremena za transformaciju iz "običnog" u "fantastični" izgled? Isprobajte multifunkcionalne proizvode koji će vas u to razuveriti, kao što je na primer rumenilo-ruž-senka. Uglavnom dolaze u nijansama koje su transparentne sa blagim pigmentom i sjajem koji je sjajan za svakodnevni i poslovni look. Ukoliko niste fan ovakve šminke, onda obavezno morate početi koristiti hajlajter na više načina! Nanesite ga, pored kože lica, i na kapke, ali i na vrh usana za prirodni sjaj.

Glamurozne trepavice u nekoliko sekundi

Da biste postigli svež izgled sa otvorenijim pogledom, ne preskačite maskaru! Za lakše i preciznije nanošenje možete odabrati bezbojnu maskaru koja će razdvojiti svaku dlačicu i vizuelno dodati dužinu i volumen. Pre ovog koraka je obavezno uvijanje trepavica, zbog čega je pogled još otvoreniji.

Sada ste spremni za duže spavanje, a kraće šminkanje!

#Lepota