AKTUELNO

Ovo morate da vidite!

Lasersko uklanjanje tetovaže je tretman koji je poslednjih godina doživeo ekspanziju u svetu i kod nas. Istraživanja su pokazala da preko 20 posto svetske populacije želi da ukloni svoju tetovažu.

Razlozi za uklanjanje tetovaže laserom su veoma različiti. Neki žele da je uklone zbog posla, nekima je jednostavno dosadila ili je izgubila značenje koje je imala u trenutku kada je nastala.

Postoji više metoda i više vrsta lasera za uklanjanje tetovaže. U BT poliklinici, tetovažu moŽete ukloniti Alma Laserom, koji koristi najnapredniju dostupnu tehnologiju.

Pigment tetovaže u kontaktu sa lasersim zrakom određene talasne dužine uništava pigment na sitne čestice. Laser deluju specifično jer uništava samo pigment, ne oštećujući okolno zdravo tkivo. Kako bi se pigment uništio, osnovni je preduslov ekstremno kratko trajanje laserskog impulsa. Tačno vreme i broj tretmana nije moguće precizno odrediti, zato što zavisi od mnogo faktora. Kao što je svaka osoba drugačija, tako je i svaka tetovaža priča za sebe.

Ukoliko imate tetovažu koju više ne želite na svom telu, ne brinite, u BT poliklinici imamo rešenje!

Laserom je u potpunosti moguće ukloniti tetovažu, zato zakažite konsultacije sa našom doktorkom Brankicom Tepavčevic na broj telefona +381 11 3808754 i +381 653808754

Autor: Pink.rs

#Tetovaža

#tetovaže

#uklanjanje tetovaža

#uklanjanje tetovaže